Din punct de vedere procedural, studiul geotehnic face parte din documentatia tehnica necesara pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Asadar, acesta trebuie sa se regaseasca printre actele depuse la primarie pentru obtinerea dreptului legal de a construi. Studiul geotehnic este necesar pentru orice tip de constructie care necesita autorizare.

Cu toate acestea, recomandarea noastra este sa nu asteptati pana in momentul in care legea va obliga sa realizati un studiu geotehnic. Efectuarea acetuia ar trebui sa se faca inainte de a lua decizia de a construi in acel loc. Cu un studiu geotehnic bun se poate determina un cost real al constructiei. De multe ori, conditiile geotehnice locale pot sa va ajute sa economisiti bani, avand un teren bun de fundare sau din contra, va pot obliga la cheltuieli foarte mari.

De aeea, inainte de a decide chiar sa cumparati un teren, efectuati un studiu geotehnic pe acesta pentru a determina cand si in ce conditii se poate construi. Pentru ca e posibil, uneori, studiul geotehnic facuta sa faca diferenta intre a alege un teren sau un altul. Pentru ca poate cateva mii de euro in plus cheltuiti pe o structura de rezistenta mai puternica sau pe o hidroizolare mai scumpa ar putea sa va face sa va razganditi.

Noi cei de la Hidrogeotesting va putem ajuta sa construiti in cele mai bune conditii, cu un raport excelent intre costuri si rezultate. Nu ezitati sa ne contactati folosind si datele de la pagina dedicata.

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!