Valori

Noi cei de la Hidrogeotesting dorim să contribuim la construcţia ţării prin furnizarea de servicii de o calitate foarte ridicată, care să creeze o fundaţie solidă pentru o dezvoltare sustenabilă. De aceea, valorile care ne ghideaza în fiecare zi de lucru sunt următoarele:

Calitate – Din experienţa suntem convinşi că orice client reacţioneaza pozitiv la calitate. Un lucru bine făcut are beneficii de ambele părţi: clientul obţine o documentație întocmită precis, care-i permite sa îşi îndeplineasca obiectivul în condiţii de maximă eficienţă iar noi, pe lângă satisfacţia muncii de calitate depusă, vom putea sa ne consolidăm imaginea profesionista pe care o avem.

Responsabilitate – Datele furnizate de noi sunt de o importanţă foarte mare. Pe baza lor se proiectează viitoarea construcție. De aceea, nu ne permitem sa realizăm o lucrare de o calitate redusa, pentru că şi de noi depinde în final securitatea celor aflați în interiorul construcției.

Îmbunătăţire continuă – Chiar dacă la prima vedere poate părea un domeniu în care ştiinţa nu se schimbă prea mult, imbunătăţirea continuă nu se referă strict la cunoștințele necesare pentru realizarea unui studiu geotehnic bun sau a unui studiu hidrogeologic corect. Dorim ca fiecare client pe care îl avem să fie un client mulţumit, de aceea, incercăm sa imbunătăţim orice asptect al întregului proces: de la modalitatea de prezentare şi informaţiile generale până la reducere costurilor operaționale, astfel incat clientul să plătească un preţ cât mai mic pentru un serviciu totuși de calitate.

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!